Startsidan

SPRÅKTOLKARNA
i Trollhättan Valenta

Lantmannavägen 92
461 61 Trollhättan

Kontakta oss

0520 - 176 36

DYGNET RUNT

Klicka här för
beställning av
tolk från
hemsidan

Om Språktolkarna i Trollhättan Valenta

Språk

Språktolkarna i Trollhättan Valenta startade sin verksamhet som en ideell förening år 1993. Sedan dess har föreningen genomgått en del organisatoriska förändringar och är idag ett aktiebolag med nya ägare sedan hösten 2018.


Organisationen har som ändamål att stå till tjänst med en så bra service som möjligt för myndigheter och kunder inom offentlig sektor.

Förmedlingen av tolkuppdrag består av 150 st. tolkar i en mängd olika språk. Våra kunder är bl a WESTMA (sjukvården i Västra Götalands län), kommuner rättsväsendet (polis, domstol, advokatbyråer), försäkringskassor, mfl.


Språktolkarnas verksamhetsansvarig har ordet:

Hej!

Mitt namn är Natalie Gusénow och jag tillträdde som Språktolkarnas nye verksamhetsansvarige hösten 2018. Innan arbetade jag som en av tolkarna på förmedlingen. Genom mina år har jag haft olika jobb och erfarenheter. Jag har bland annat arbetat som apotekstekniker, innan jag och min man öppnade ett eget apotek. Jag är i grunden företagsekonom, men har alltid haft ett intresse för språk och omvärlden. Därför trivs jag med att företräda Språktolkarna och vara ett ansikte utåt för vår organisation och den mångfald den består av.

Jag hoppas att vi på Språktolkarna kan stå er till tjänst med bra kvalitet, tillgänglighet och service. Det är Språktolkarnas främsta värderingar.

Med vänliga hälsningar Natalie